2017-05-26 13:50:00

Munkatárskeresés hatékonyan, Facebook alkalmazással

A HR Felhő kiválasztási-toborzási szoftver – amellett, hogy teljes körű megoldást ad a cégek kezébe a HR folyamataik rendszerezésére – lehetőséget kínál a Facebook adta előnyöket is kihasználni.
A Beck and Partners Kft. számára a szoftver fejlesztése során is az volt a legfontosabb, hogy a legmodernebb megoldásokat használják, kihasználva minden eszközt, hogy megkönnyítsék a HR-esek dolgát. Ezért a szoftverhez fejlesztettek egy Facebook modult is, amely a cégek Facebook oldalán, teljesen külön fül alatt működik, mint egy önálló karrier modul. Az Auchan Magyarország Kft. már használja is az összes, modul adta lehetőséget, amely itt megtekinthető.

Mit tud a HR Felhő Facebook modulja? 

• Amint a HR Felhő rendszerében létrehoznak egy álláshirdetést, az azonnal felkerül a Facebook-ra is.
• Nem csak a modulba, igény esetén a hírfolyamba is azonnal bekerülhet az adott hirdetés, amit akár könnyedén promotálni is lehet, hogy minél több jelölthöz eljussanak a lehetőségek
• Nem csak az álláshirdetések, hanem bármilyen más céges tartalom / hír is megosztható a követőkkel.

A Facebook modul olyan cégek számára kiváló eszköz, akiknek nagy a rajongói létszáma Facebook-on, így sok embert érnek el ezen a felületen. A leghatékonyabb leginkább a fizikai dolgozók, a közép-, és felsőfokú végzettséggel rendelkezők, beosztottak, 5-10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezők és a pályakezdők elérése. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, felső vezetői, vagy nagyon specifikus elvárásokkal bíró pozícióknál nem a leghatékonyabb a Facebook -os keresés, de kiegészítő és PR lehetőségként ebben az esetben is kiváló.

A HR Felhő már a kis cégeknek is kedvez az új konstrukciójával, a KKV-kra szabott áraikról és lehetőségekről bővebben itt olvashat: 
 

www.hrfelho.hu
sales@hrfelho.hu

Forrás: HR Portal