Karrier Program

A Prohuman Diákmunka küldetése, hogy tagjainak biztosítsa az öngondoskodás lehetőségét.

Kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy támogassuk munkatársaink elhelyezkedését tanulmányaik befejezését követően (vagy akár már tanulmányaik alatt).

 

ProDiploma program

 

A Prohuman Diákmunka tagjai számára a szervezetünk keretében megfelelően teljesített munkákról  500 óra fölött egy speciális ProDiplomát bocsátunk ki, ami igazolja a nálunk szerzett szakmai gyakorlatot. A ProDiploma a diák adatai mellett igény esetén részletesen tartalmazza a betöltött munkaköröket. Terveink szerint a ProDiplomát automatikusan is letölthetik majd a diákok azonosítást követően, és akár a FB profilon is megjeleníthetik.

 

A Prohuman Diákmunka végzős tagjai számára automatikus regisztrációt biztosít az ország legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő kölcsönzője, a Prohuman Kft. rendszerében.  A Prohuman szervezésében időszakos és állandó munkalehetőségek is várnak volt tagjainkra.

 

A Prohuman Diákmunka tagjai számára a Prohuman szakértői előadásokat és képzéseket tartanak annak érdekében, hogy a diákok felkészüljenek az állásinterjúkra, és a munkaerőpiac kihívásaira.

 

A Prohuman Diákmunka ProDiploma programjának keretében speciális munkacsoportokat állítunk össze olyan szakmákban, ahol egy-egy szakterületen tanuló fiatalok előkészítő feladatokat végezhetnek valós munkafolyamatokban.

Emellett olyan képzéseket, tanfolyamokat szervezünk tagjaink számára, amivel nappali tagozatos státuszuk megtartása mellett új végzettséget, speciális ismereteket szerezhetnek.