Bemutatkozás

A PROHUMAN DIÁKMUNKA – Prodiák Iskolaszövetkezet

 

A Prodiák Iskolaszövetkezet a Kodolányi János Főiskola és a Prohome Cégcsoport együttműködésének eredményeképp jött létre abból a célból, hogy szakmai tapasztalatot és az öngondoskodás lehetőségét biztosítsa a nappali tagozatos hallgatók számára.

A Prohuman Diákmunka a Prohome Cégcsoport minősített diákmunkaerő-beszállítója.

A Cégcsoport igényeinek magas színvonalú kielégítése érdekében felépített szolgáltatási rendszer költséghatékonyan és rugalmasan biztosít kiszámítható megoldást a magyar piac minden szereplője számára.

A Prohuman Diákmunka nem csupán a diákmunkából eredő, jogszabályok által biztosított, kézzelfogható gazdasági előnyöket nyújtja. Áttekinthető és kiszámítható működési hátteret biztosít Partnerei számára az ország legnagyobb HR szolgáltatójának, a Prohumán 2004 Kft. szakmai felügyeletére, iránymutatására, illetve infrastruktúrájára támaszkodva. A Cégcsoport vállalkozásainak piaci szerepe stabil pénzügyi fedezetet biztosít az iskolaszövetkezet pénzügyi kötelezettségeinek teljesítéséhez.

A Prohuman Diákmunka felkészülten várja Partnerei és Leendő Tagjai jelentkezését!

Gazdasági adatok:

A Prohuman Diákmunka szolgáltatásainak piacképességét és piaci elfogadottságát jól jelzi, hogy megalakulása után 5 évvel Magyarország meghatározó iskolaszövetkezetévé vált, 2016-ban 3,25 milliárd forintot meghaladó árbevételt ért el és több mint 15.000 diáknak adott munkát.

Országos lefedettség:

A Prohuman Diákmunka az alapításától kezdve képes megrendeléseit az ország bármely pontján teljesíteni a Cégcsoport független országos hálózataira támaszkodva.

Munkaerőbázis:

A Prohuman Diákmunka rendszerébe több mint 50.000 diák regisztrált megalakulása óta – közülük közel 15.000-en találtak maguknak pénzkereseti lehetőséget vállalkozásunkon keresztül a tavalyi évben.

Hogy megkönnyítsük a cégünkkel kapcsolatos hivatalos információk elérését, az alábbiakban közöljük az Iskolaszövetkezet cégadatait:

 

Márkanév:

Prohuman Diákmunka

Hivatalos név:

Prodiák Iskolaszövetkezet

Székhely:

8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57.

Telephely:

1146 Budapest, Hungária krt. 140-144.

Bankszámlaszám

10800007-50000000-11835007

Adószám:

23317448-2-07

Cégjegyzékszám:

07-02-001477

Elnök:

Ignácz Béla

Befogadó intézmény:

Kodolányi János Főiskola

Intézményi felelős:

Németh Maja

Szakmai felügyelet:

Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DIÁKÉSZ)

A Prohuman Diákmunka a Prohome cégcsoport vezetőinek több éves diákmunka területen szerzett tapasztalatát és 15 éves cégvezetői gyakorlatát integrálja működésében. A célunk az volt, hogy az ország egyik legsikeresebb iskolaszövetkezetét hozzuk létre.

Alacsony működési költségeink miatt (amit a cégcsoport hátterének köszönhetünk) versenyképes árakat kínálunk partnereinknek.

Nem csupán a munkatársakat biztosítjuk, hanem komplett rendszereket és mechanizmusokat kínálunk Partnereinknek, a hagyományos diákmunka kereteit messze túllépve.

A cégcsoport folyamatos megbízásai stabil végrehajtó rendszert, jól ellenőrzött adminisztrációs folyamatokat és supervisor tevékenységet, folyamatosan értékelt, megbízható, kipróbált munkatársakat garantálnak Partnereink számára.

Célunk, hogy elérjük mindazt, amit Megbízóink elvárnak: nagyfokú rugalmasságot a szervezésben, ügyfélbarát kapcsolattartást, önálló problémakezelést, precíz adminisztrációt. Megbízóink mindenről tudnak, de nem kell részt venniük a folyamatokban.

Ügyfeleink igényeit igyekszünk proaktívan kielégíteni, szolgáltatásunk ebből fakadóan messze túlmutat az egyszerű diákmunkán.

Minden esetben kijelölünk egy állandó kapcsolattartót, aki Partnereink igényeihez, munkarendjéhez igazodva folyamatos információáramlást biztosít a két cég, valamint a munkatársak között.

Arra törekszünk, hogy a diákmunka ne „pusztán” pénzkereseti lehetőséget jelentsen. Ezen gondolat mentén egy egészen új kezdeményezésnek lettünk az ötletgazdái.

Lehetőséget teremtünk arra, hogy a nálunk dolgozó fiatalok megfelelően elvégzett munkáját gyakorlati tapasztalatként igazoljuk tagjaink számára.

Legtehetségesebb diák munkavállalóinknak pedig álláslehetőséget biztosítunk a Cégcsoport vállalkozásaiban!

Végzett tagjaink elhelyezkedését a PROHUMAN karrierprogramjába történő bevonással is támogatjuk.