Bemutatkozás

 

A Prohuman Diákmunka célja, hogy színvonalas munkalehetőségekkel segítse a diákokat az önállósodás felé vezető úton. Versenyképes díjazás, jó órabér és változatos munkalehetőségek segítik diákjainkat abban, hogy rugalmasan, az órarendjükhöz igazítva tudjanak munkát vállalni.

A diákok kezét akkor sem engedjük el, ha már végeztek a tanulmányaikkal, mert a partnereinknél szerzett releváns szakmai tapasztalatot felnőtt munkavállalóként is tudják kamatoztatni a munkaerőpiacon. Erre gyakornoki programjaink is kiváló példát szolgáltatnak. Több mint harminc egyetemmel, iskolával működünk szorosan együtt, és gyakornokaink többsége végül főállású munkalehetőséget kap olyan partnerünknél, ahol először diákként kezdett el dolgozni.

Miért érdemes minket választani?

  • Egyszeri tagsági díjunk mindössze 990 Ft, melyet a diákok első fizetéséből vonunk le. Ez a legalacsonyabb díj ma az összes iskolaszövetkezet között. A tagság megszüntetésekor azt a díjat természetesen visszautaljuk.
  • Tagsági hosszabbítás 0 Ft, a diákok díjmentesen tudják a szövetkezetünkben lévő tagságukat meghosszabbítani
  • Szövetkezeti hozzájárulás 0 Ft,
  • Diákjaink esetében rendelkezünk érvényes balesetbiztosítással, ami díjmentes, azaz 0 Ft-ba kerül számukra.
  • Diákjaink tárgyhónapot követő hónap legkésőbb 10. napjáig kapják meg bérüket. A bérek kifizetését az Ügyfél igényeit is figyelembe véve intézzük.
  • Diákjaink számára hétköznap folyamatosan elérhetőek vagyunk, mindig igyekszünk azonnal reagálni a kérdéseikre/kéréseikre telefonon, e-mailben, és akár facebookon is.
  • A nálunk dolgozó fiatalok megfelelően elvégzett munkáját gyakorlati tapasztalatként tudjuk igazolni tagjaink számára.
  • Legtehetségesebb diák munkavállalóinknak pedig álláslehetőséget biztosítunk a cégcsoportunk vállalkozásaiban!
  • Végzett tagjaink elhelyezkedését a PROHUMAN karrierprogramjába történő bevonással is támogatjuk.

A Prohuman Diákmunka nem csupán a diákmunkából eredő, jogszabályok által biztosított, kézzelfogható gazdasági előnyöket nyújtja a diákok számára. Áttekinthető és kiszámítható működési hátteret biztosít az ország legnagyobb HR szolgáltatójának, a Prohuman Zrt. szakmai felügyeletére, iránymutatására, illetve infrastruktúrájára támaszkodva. A Cégcsoport vállalkozásainak piaci helyzete stabil pénzügyi fedezetet biztosít a Prohuman Diákmunka iskolaszövetkezet pénzügyi kötelezettségeinek teljesítéséhez.

Kapcsolatunk a diákokkal:
A Prohuman Diákmunka rendszerébe a megalakulása óta több mint 50.000 diák regisztrált, közülük közel 15.000-en találtak maguknak pénzkereseti lehetőséget vállalkozásunkon keresztül a tavalyi évben.

Márkanév:

Prohuman Diákmunka

Hivatalos név:

Prodiák Iskolaszövetkezet

Székhely:

7624 Pécs, Ferencesek utcája 52.

Telephely:

1146 Budapest, Hungária krt. 140-144.

Bankszámlaszám

10800007-50000000-11835007

Adószám:

23317448-2-02

Cégjegyzékszám:

02-02-060531

Elnök:

Ignácz Béla

Befogadó Intézmény:

 Pécsi Tudományegyetem

Szakmai felügyelet:

Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DIÁKÉSZ)